De afgelopen weken zijn er binnen de afdeling recreatief een hele hoop stickerzwemdiploma's uitgereikt!

Op 12 februari was het de beurt aan Birte, Fabian, Mira en Tim om te laten zien dat ze alle vaardigheden beheersten om hun snorkelen 1 diploma te mogen ontvangen. Met het afronden van snorkelen 1 hebben deze kinderen een mooie basis gelegd voor de rest van hun snorkelcarrière.

Op maandag 21 februari hebben ook de twee stickerzwemgroepen van de maandag hun volgende diploma behaald. De eerste groep liet zien wat ze hadden geleerd over de beginselen van waterpolo. Ze moesten bijvoorbeeld de waterpolocrugcrawl zwemmen en laten zien hoe goed ze de bal konden gooien. Dit resulteerde in mooie warepolo 1 diploma's voor Eva, Ian, Pepijn, Sam en Noah.

In de andere groep met Eveline, Anna, Jochem, Max en Mira was iets bijzonders aan de hand. Zij waren net voor de lockdown al klaar voor wereldzwemslagen 1, maar toen moesten de zwembaden helaas dicht. De afgelopen weken hadden ze dan ook extra hard geoefend, zodat ze deze keer twee diploma's in één keer konden verdienen: wereldzwemslagen 1 en 2. Allemaal van harte gefeliciteerd!


Lees meer »

Hoewel we allemaal vast en zeker hebben genoten van de zomervakantie, is het toch ook wel weer erg fijn om het water in te gaan. Na een fijn en gezellig, maar door corona ook een vreemd en frustrerend seizoen, hopen we van seizoen 2021-2022 samen weer iets moois te maken!

De meeste takken zullen weer starten in de week van maandag 6 september, een enkeling eerder of later. De precieze startdatum horen jullie van de afdelingen. 

Het verenigingsrooster vind je hier.


Lees meer »

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012