Op zaterdag 15 juni sluiten we het lustrumseizoen af met een spelmiddag voor de kinderen en een lustrum feest in de avonduren.

Dit allemaal in zomerse sferen op Strandbad Enode. De spelmiddag begint om 15:30 en eindigt rond 18:00 uur. De activiteit is niet alleen toegankelijk voor leden maar ook voor oud-leden van 6 tot 13 jaar.

Deelname is gratis en inclusief consumpties en frietjes wel moet je jezelf even inschrijven.

Het lustrumfeest en reünie start om 20:00 uur en is toegankelijk voor alle leden en oud-leden van 13 jaar en ouder. Daarnaast zullen er enkele speciaal genodigden aanwezig zijn. We hopen jullie allemaal de 15e te zien, dus meldt je snel aan!


Lees meer »

Zaterdag 30 maart is de Drietip, in navolging van de goed-heilig man afgelopen december, wederom bezocht door eminent bezoek. Dit keer kwam, voor het eerst, de paashaas op bezoek.

In het thema van pasen konden alle kinderen van Z&PV Nuenen zoeken naar “paaseieren” in het zwembad. De gevonden paaseitjes konden later ingeleverd worden voor echte paaseitjes. Behalve paaseitjes zoeken konden de kinderen ook meedoen aan allerlei spelletjes.

Naast slinger-tikkertje en schipper-mag-ik-overvaren werd de ochtend ook nog afgesloten met een echte hindernisbaan, waarbij er zelfs een echte boot te water gelaten was.

Als afsluiting konden de kinderen in de kantine van de Drietip terecht voor een glaasje limonade en chocolade.

Tot slot waren er nog prijsjes voor de winnaars van de verschillende spelletjes, uitgereikt door niemand minder dan de voorzitter van de vereniging en de paashaas zelf!


Lees meer »

Meer lustrum nieuws

Algemeen nieuws

Copyright 2012