Foto's en filmpjes - een duikimpressie

Zondag 2 oktober zijn de certificeringen voor Bootduiken gedaan. Hiervoor zijn de instructeur en de leden afgereisd naar de Vinkeveens plassen.

Fantastisch zicht onder water (ruim 7m) en een ervaring voor de kandidaten; ze zijn nu al enthusiast voor meer bootduiken in 2017. Het buitenwater duikseizoen is hiermee zeer geslaagd afgesloten, wat zeker niet wil zeggen dat we nu stilliggen. De zwembad (vrije) trainingen gaan gewoon door en ook de hardcore duikers binnen de club laten zich niet tegenhouden door een beetje kou.

 

 


Op zaterdag 5 maart zijn we met een grote afvaardiging van de duikers afgereisd naar NEMO33 in België

Voor een aantal jongere leden was dit de eerste ervaring met een diepe duik. Voor de anderen een mooie gelegenheid om voor de start van het buitenwater seizoen de duikskills weer eens op te poetsen en het goeie gevoel terug te krijgen.

 


Hieronder een impressie van een zwembadtraining. 

Als onderdeel van een vrije training hebben we de opdracht om gezamenlijk een bouwwerk te maken, waarbij met alleen handgebaren de instructies mogen worden gegeven.

Daarnaast krijgt één van onze DiveMasters in opleiding les van de instructeur


Regelmatig gaan we ook duiken in buitenwater. Een favoriete plek - zeker om in het begin van het seizoen de skills weer at op te frissen - is het Zilvermeer in Mol (B).

SenD Logo

 

Je vindt ons ook op onze eigen Facebook pagina, waar alle leden hun ervaringen delen en waar je kunt oproepen om gezamenlijk te gaan snorkelen of duiken in buitenwater.

 

Copyright 2012