Sjors Sportief ook bij Z&PV Nuenen


Sporten is leuk en gezond. Maar de juiste (sport)club vinden is niet altijd even makkelijk. Sjors Sportief kan je hierbij helpen. Sportclubs die aangesloten zijn bij Sjors Sportief bieden leuke kennismakingslessen aan, waar jij vrijblijvend aan mee kan doen.

Sjors Sportief is samen met Sjors Creatief in het leven geroepen om sportieve en culturele deelname onder kinderen te stimuleren. Het biedt ze de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sportieve en culturele clubs. Op een laagdrempelige manier kunnen ze ontdekken waar ze het meeste plezier aan beleven.

Zwem- & Polovereniging Nuenen zet natuurlijk graag haar deuren open voor alle kinderen uit Nuenen en omgeving die een keertje mee willen doen. In april wordt op de Nuenense basisscholen het Sjors Sportief-boekje verspreid met alle activiteiten van Nuenense sportverenigingen. Z&PV Nuenen zal hier ook in staan. Kijk in het boekje of op www.sjorssportief.nl voor alle activiteiten die de verschillende takken van Z&PV Nuenen aan gaan bieden, of houd deze website in de gaten. En met vragen kun je altijd mailen naar info@zpvnuenen.nl.

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012