We gaan veranderen, we gaan vooruit

De afgelopen jaren heeft de vereniging op verschillende thema’s hard gewerkt om mee te bewegen in de ontwikkelingen in de maatschappij en op sportief gebied. Dit heeft geleid tot veranderingen op het gebied van ambities op sportief vlak, kijk op maatschappelijk belang en de manier van besturen.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met de KNZB in het programma Waterkracht 3. Onder begeleiding werken wij op de thema’s Aantrekkelijk Sportaanbod, Goede Begeleiding, Passende Lokale Situatie en Imago & Beleving.

Dit hebben wij verwoord in een Stip aan de Horizon en kun je zien als een hernieuwde invulling van het doel “ beoefening van het zwemmen, in de ruimste zin, te bevorderen en meer algemeen te maken”.

Om de volgende stappen mogelijk te maken, is verandering op bestuurlijk en organisatorisch vlak nodig. Deze thema’s zijn rand voorwaardelijk voor de meeste andere thema’s.

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en kun je alle belangrijke documenten terug vinden.

Heb je een vraag of wil je mee werken aan de ontwikkeling van de vereniging, stuur dan een berichtje naar waterkracht@zpvnuenen.nl. Kijk ook even bij de vacatures!

Algemeen nieuws

Copyright 2012