Bestuurslid gezocht!


Vanaf dit seizoen is de afdeling Recreanten op zoek naar een nieuw bestuurslid. Na jaren lang in bestuur actief geweeste te zijn, legde Gonny van der Heiden per 30 juni 2013 haar functie neer.

De afdeling Recreanten is een afdeling met jonge kinderen die trainen voor hun C-diploma, Zwemvaardigheid 1, 2 of 3. Het afgelopen seizoen zijn, met name door aftredend bestuurslid Gonny van der Heiden, veel dingen bij de Recreanten veranderd. Er is een Technische Commissie opzet en met als doel structuur binnen de afdeling te creëren en de communicatie richting ouders is te verbeteren. Verder is er binnen de afdeling Recreanten een groep enthousiaste train(st)ers die de trainingen met veel plezier opzetten en verzorgen.

De afdeling heeft daarnaast ook een bestuurslid nodig. Dit bestuurslid komt 1x in de vier weken samen in een bestuursvergadering waarin verenigingsbrede zaken worden besproken. Zaken die betrekking hebben op de afdeling Recreanten, worden doorgespeeld aan de TC die daar vervolgens actiepunten op uitzet. 1x per jaar is een Algemene Leden Vergadering waarbij je als bestuurslid aanwezig bent.

Vind jij het leuk om leiding te geven aan een Technische Commissie en je meer te verdiepen in bestuurszaken binnen Z&PV Nuenen, dan is deze functie wellicht iets voor jou! Ben je communicatief vaardig, durf je beslissingen te nemen en ben je goed in delegeren? Stuur dan een mailtje naar info@zpvnuenen.nl en wellicht zien je snel binnen ons bestuur.

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012