Paramedische begeleiding bij Z&PV Nuenen

Een reden om te sporten is ontspanning en behouden of uitbouwen van de algemene gezondheid. Gedurende het sporten bestaat er de kans dat er blessures ontstaan. Z&PV Nuenen is zich hier van bewust en heeft hier op ingespeeld door op medisch gebied afspraken te maken voor al haarleden, zodat bij blessures, diagnostiek en behandeling snel en met goede kwaliteit geboden kan worden.

Samenwerking

 Z&PV Nuenen heeft sinds het januari 2014 een samenwerking met Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh in de vorm van Clubsupport. Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh is een praktijk in Mierlo, Deurne, Helmond en Gemert, die o.a. gespecialiseerd is in behandelen van sportblessures en het uitvoeren van orthopedische revalidatie. Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij Z&PV Nuenen te optimaliseren.

Inloopspreekuur

Om de sportmedische begeleiding te optimaliseren voor alle leden van Z&PV Nuenen is een inloopspreekuur in het leven geroepen op de praktijken.

Om tijdens deze inloopspreekuren de kwaliteit te kunnen leveren die u van ons verwacht is het wel nodig om een afspraak te maken, maar dat is via de website van Jeurissen & van den Ingh zo gebeurd: fysioclub.nl/jvdi/clubsupport. Of doe het via de Jeurisen & van den Ingh app.
Door het maken van een afspraak voorkomt u lang wachten en is er voldoende tijd om u een goed advies te geven.

De kosten van het inloopspreekur zijn kostenloos. Indien fysiotherapeutische zorg geïndiceerd wordt zal dit in overleg plaats gaan vinden. Vergoeding hiervoor zal regulier via de (aanvullende) zorgverzekering van de sporter verlopen.

Tijden van het inloopspreekuur op de praktijk zijn:
Mierlo: dinsdag 18.30-19.30
Deurne: maandag 07.30-08.30, dinsdag 20.00-21.00
Gemert: maandag 19.00-20.00
Helmond: maandag 19.00-20.00, woensdag 10.00-11.00

Indien u direct een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met de praktijk via tel: 085-7821616.

Nevenactiviteiten

Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentrawaar Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh nauwe samenwerking mee heeft.

Adressen

Deurne:  Fabriekstraat 24, 5753 AH
Mierlo: Geldropseweg 10A, 5731 AA
Gemert: Vicaris van der Asdonckstraat 55 (Fitland), 5421 VB
Helmond: Europalaan 150 (Fit for Free), 5707 CL

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Algemeen nieuws

Copyright 2012