Grote glimlachen verschenen op de gezichten van de winnaars


Zondag 26 mei is er door de zwemvereniging in de kantine van de Drietip een Bingo, Loterij en Veiling georganiseerd. De opbrengst van deze leuke middag is bedoeld om de clubkas te spekken. De afgelopen weken is Diane Kuijper ontzettend veel bedrijven in Nuenen langs geweest met de vraag of zij mooie prijzen weg te geven hadden. En dat was zeker gelukt!

Zondags stond te prijzen tafel goed gevuld en zat iedereen klaar voor de Bingo. Helaas was de opkomst minder hoog dan verwacht, maar dat drukte de pret niet. Zodra het eerste balletje ging rollen, waren alle ogen gericht op de bingo kaart. De prijzen vlogen als warme broodjes over de toonbank en grote glimlachen verschenen op de gezichten van de winnaars.

Halverwege de middag werd er gestart met de veiling. Op mooie prijzen zoals schilderijen, een gesigneerd PSV-shirt en een gratis maandkaart sporten bij LACO kon geboden worden. Na afloop van de loterij werd de bingo afgemaakt en als afsluiting van de middag was de uitreiking van de loterij. Loten konden de afgelopen weken bij Diane gekocht worden en nog een paar uur voor de trekking. Om 17.00 uur was deze gezellige middag weer afgelopen en werden de fietstassen en auto’s vol geladen met mooie prijzen. Je kunt de foto's hier bekijken.

De volgende prijzen zijn nog niet opgehaald:
  • Lot 427 Handdoek
  • Lot 378 Stempel
  • Lot 381 bruisbal
  • Lot 430 visbon
  • Lot 736 veiligheidshamer

Ben je in het bezit van één of meerdere van bovenstaande lotnummers, neem dan contact op met Diane Kuiper.

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012