Snorkelen en Duiken, een avontuur onder water

Snorkelen & Duiken is een afdeling binnen de Zwem- & Polovereniging Nuenen. De afdeling heeft zo'n 40-tal actieve leden, in de leeftijd van 7 tot 70 jaar en wil de onderwatersport voor iedereen toegankelijk maken. We verzorgen niet alleen opleidingen volgens de wereldwijd erkende PADI standaarden, maar bieden ook de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan de vrije (snorkel of perslucht) training of om met een buddy te gaan duiken in buitenwater.

Op deze website kun je meer informatie vinden over de opleidingen die we aanbieden, onze jaarplanning en extra activiteiten tijdens het buitenwaterseizoen en (in de toekomst) een duikerslog dat door onze leden wordt bijgehouden.

Mocht je interesse hebben om een opleiding te volgen, of lid willen worden om met mede-enthousiastelingen te duiken of snorkelen, kom dan gerust eens langs in het zwembad tijdens één van onze trainingstijden of stuur een mailtje via het Contactformulier.

SenD Logo

 

Je vindt ons ook op onze eigen Facebook pagina, waar alle leden hun ervaringen delen en waar je kunt oproepen om gezamenlijk te gaan snorkelen of duiken in buitenwater.

 

Snorkelen en Duiken nieuws

Copyright 2012