Voorlopig zwemmen we gewoon door!


In de afgelopen maanden is er in verschillende samenstellingen intensief overleg gevoerd met de gemeente, LACO en de Revak. Alle partijen onderkennen het probleem en onderschrijven het maatschappelijk belang van de zwemverenigingen in Nuenen. Hoewel dit nog niet heeft geleid tot een concrete oplossing, doen wij er alles aan om te zorgen dat de ruim 700 zwemmers en vrijwilligers gewoon door kunnen gaan met hetgeen jullie het liefste doen: zwemmen, sporten en bewegen met alle sociale activiteiten daaromheen. En dat is nu precies wat wij vragen om vooral te blijven doen.

De gesprekken en onderhandelingen gaan intussen gewoon door, waarbij naar een oplossing voor 2014 en 2015 gezocht wordt. Mocht er toch een kink in de kabel komen, zullen we direct actie ondernemen. Maar op dit moment gaat alle aandacht naar het vinden van een oplossing, die geen afbreuk doet aan het maatschappelijk belang van de zwemsport in Nuenen.

In oktober en november wordt het subsidie beleid voor 2015 vastgesteld. Vanzelfsprekend is dat van groot belang en zullen wij elke kans aangrijpen ons belang toe te lichten en daarnaast nadrukkelijk de urgentie te benoemen. Tijdens de onderhandelingen is het beperkt mogelijk om met regelmaat een inhoudelijke publicatie te doen richting leden of media. Wij vragen daar begrip voor, wetende dat er een gevoel van onzekerheid heerst.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via voorzitter@zpvnuenen.nl.

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012