Waterpoloërs Z&PV Nuenen houden het hoofd koel

Sterk spel met af en toe concentratieverlies

Na eerder dit seizoen met een allerkleinst verschil Zeester-Meerval te hebben verslagen, wist Nuenen dat het moest oppassen. Met de opdracht om het hoofd koel te houden en weinig persoonlijke fouten op te lopen, doken de spelers zaterdag om kwart voor vier in het water.

 

In het eerste partje waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Zeester-Meerval nam zelfs bij een 1-2 stand de leiding. Maar Nuenen herstelde zich goed en eindigde het eerste partje met een 3-2 voorsprong. Het tweede partje was duidelijk voor Nuenen. Met een sterk spelende en driemaal scorende Arne Meeldijk stond na het tweede partje 8-5 op het bord. 


Nuenen startte het derde partje sterk. Nu was het Lars van Raaij, die met 4 doelpunten de voorsprong vergrootte. Met nog 53 seconden op de klok kreeg Nuenen een strafworp toebedeeld. Helaas werd deze gemist door Lars van Raaij. De concentratie was even weg bij Nuenen en Zeester-Meerval wist nog twee keer te scoren. Het vierde partje was bijna een kopie van het derde partje. Nuenen begon weer sterk maar de laatste 42 seconden kreeg Nuenen nog twee doelpunten tegen door concentratieverlies. Hierdoor werd de einduitslag 14-10. Complimenten voor de spelers, die het hoofd koel hielden en, in totaal, maar één Ptje hadden gehad.


Lars van Raaij (links, nr. 10) scoort maar vier keer

Lars van Raaij (links, nr. 10) scoort vier keer

Meer waterpolo nieuws

Copyright 2012