Heren-2 walst over tweede team De Rog

Nuenense waterpoloërs halen al dertien punten uit laatste vijf wedstrijden

De heren van het tweede waterpolo-team van Z&PV Nuenen hebben ook afgelopen weekend weer punten gepakt. In het Studentensportcentrum waren ze veel te sterk voor De Rog. De Limburgers kwamen er in de hele wedstrijd alleen in het derde partje even aan te pas, omdat de thuisploeg daar de kansen vergat af te maken. De rest van de wedstrijd leek vrijwel elk schot raak.

Vooral Nick van Raaij was op stoom. Hij werd in de eerste helft veel in stelling gebracht door de vele balonderscheppingen die de sterke ballijn-verdediging opleverde. Middels snelle uitbraken was hij veelal de vrije man die doorkwam en daar maakte hij gretig gebruik van. Dit leverde bij rust al een 10-2 voorsprong op.

Na deze twee partjes was het verzet gebroken. Helaas wist Nuenen in het derde part haar niveau niet te halen. Vooral Arne Meeldijk, wellicht door zijn sterke spel eerder die middag bij de heren-1, miste een aantal kansen. In het vierde part schudde Nuenen alle schroom van het derde partje van zich af en wist toch de score uit te bouwen tot 21-4.