Zwem- en Polovereniging Nuenen zoekt oud-leden


Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Zwem- en Polovereniging Nuenen, is de lustrumcommissie op zoek naar de contactgegevens van oud-leden.

Het is een feestjaar voor de zwemvereniging uit Nuenen. Ze bestaan 40 jaar en organiseren daarom verschillende lustrumactiviteiten. Voor enkele evenementen wil de zwemvereniging ook hun oud-leden uitnodigen. Daarom zijn ze op zoek naar de contactgegevens van deze oud-leden.

Bent u lid geweest van Zwem- en Polovereniging Nuenen of kent u iemand die lid is geweest? Stuurt u dan een berichtje naar jubileum@zpvnuenen.nl met de juiste contactgegevens.

Buiten de contactgegevens is Zwem- en Polovereniging Nuenen ook op zoek naar oude documentatie over de vereniging, zoals oude foto’s of krantenartikelen. Heeft u nog leuk, mooi of ontroerend materiaal, wat zeker niet mag ontbreken in het archief van de vereniging? Neemt u dan ook contact met de vereniging op via bovenstaand e-mail adres. Voor meer informatie over de vereniging en het jubileum kunt u ook terecht op www.zpvnuenen.nl/40jaar.

Meer lustrum nieuws

Algemeen nieuws

Copyright 2012