Het jubileumjaar van Z&PV Nuenen is begonnen!

Nuenen - Op vrijdagavond 26 oktober jl. werd er een openingsborrel gehouden bij strandbad Enode.

De avond begon al vroeg, de kleinste leden waren als eerste aanwezig. Zij hebben prachtige tekeningen gemaakt. Ook de ereleden, de leden van verdiensten en de oprichters van de club waren aanwezig. Zij werden door de huidige voorzitter Serge van Isterdael in het zonnetje gezet voor hun activiteiten en inzet in al die jaren.

In de presentatie van de voorzitter werd nog even de oude naam opgehaald, “Poseidon 72”, verwijzend naar het jaar van oprichting en de god die heerst over de zee en het water. De naam werd later aangepast, omdat er al een club was met deze naam. Daarna ontstond de naam Z&PV Nuenen, die 40 jaar later nog steeds in gebruik is.

Het was een leuk beeld om alle leden eens samen te zien, waterpoloërs en synchroonzwemsters, duikers en masterzwemmers, recreatieve zwemmers en wedstrijdzwemmers, precies zoals een club bedoeld is.

Nuenen mag trots zijn op Zwem- en Polovereniging Nuenen.  Al 40 jaar een vereniging waarin jong en oud samengaan, opgezet, ondersteunt en succesvol door de vele vrijwilligers.

Tijdens de openingsborrel werden ook de activiteiten voor de rest van het jaar nog even aangehaald, want er gaat nog een hoop gebeuren. Wil je weten wat? Houd dan de website in de gaten.

Bekijk hier de foto's.

Mocht je zelf nog in het bezit zijn van oude foto’s of krantenberichten van de zwemclub, dan willen we deze graag ontvangen via jubileum@zpvnuenen.nl.

Meer lustrum nieuws

Algemeen nieuws

Copyright 2012