Brabantse kampieonschappen 2016


Zondag 20 maart hebben de synchroonzwemdames van Z&PV Nuenen ongelooflijke mooi gezwommen op de regionale wedstrijd, De Brabantse Kampioenschappen. Al eerder hebben ze deelgenomen aan de techniek wedstrijd en afgelopen zondag hebben ze de uitvoeringen gezwommen. 
Onze jongste kandidaat Tess Aarts is met haar prachtige solo op Age I derde geworden. Daarnaast hebben de zusjes, Guusje en Sara Vereijken, fantastische gezwommen en hebben met veel concurrentie toch een mooie zesde plaats behaald op Age II. 
Bij de senioren hebben Stephany Ende en Verena Rosendaal een leuk duet gezommen waar ze zelfs tweede mee zijn geworden.  Als laatste hebben de senioren ook een groepsuitvoering gezwommen. Helaas konden Marjolein Arts en Marieta Rosendaal  niet meezwemmen i.v.m ziekte en een ernstig oor-ongeluk tijdens de training. Desondanks hebben Mirhte Dankers, Eline Bijl, Stephany Ende en Verena Rosendaal een uitzonderlijke tweede plaats weten te bemachtigen. 

Kortom was het een zeer geslaagde dag en hoopt het synchroonzwemmen ook volgend jaar weer mee te doen. Natuurlijk was de gezelligheid ook zeker niet te missen!

 


Meer synchroonzwem nieuws

Copyright 2012