Op vrijdag 30 maart heeft een team van 4 deelnemers van de masters van Z&PV Nuenen, samen met een teller, deelgenomen aan de 66.66 marathon bij zwemvereniging Thalassa uit Geldrop. Zij organiseren deze marathon jaarlijks op goede vrijdag, waarbij de deelnemers per team in 66 minuten en 66 seconden een zo groot mogelijke afstand afleggen.  Door een gemeenschappelijk contact kunnen de masters nu al voor het 3e jaar op rij deelnemen aan deze marathon.

De avond startte met gezamenlijk inzwemmen, waarna alle teams zich verdeelden over de banen. Van ieder team is er telkens één lid aan het zwemmen, waarbij ze elkaar afwisselen. Peter Vervoort verscheen aan de start, waarna hij samen met Yvonne van Nispen zich flink in het zweet zwommen. Vervolgens namen Esther Oomen en Hein Spoorenberg het van hen over. Zo konden de zwemmers afwisselend gedurende ruim een uur het beste van zichzelf laten zien onder het genot van een opzwepend muziekje, terwijl Joop van Nispen nauwkeurig het aantal banen bijhield.

Het team van Nuenen heeft zich tijdens deze wedstrijd knap naar een 6e plaats weten te werken, met een afstand van 4825 meter. Een verbetering is ten opzichte van een jaar eerder is met 75 meter.

Op naar volgend jaar!

 

 


Lees meer »

Op goede vrijdag 25 maart heeft een delegatie van de afdeling Masters deelgenomen aan de 66 minuten en 66 seconden marathon in Geldrop.
Zwemvereniging Thalassa organiseerde deze marathon en gelukkig mocht ook Nuenen met een team deelnemen aan de marathon.


Lees meer »


Lees meer »

Meer masters nieuws

Copyright 2012