Derde competitiewedstrijd van het Synchroonzwemmen

Afgelopen zondag was de derde competitie wedstrijd van het synchroonzwemmen en vond plaats in het mooie grote zwembad van Breda. Het was tevens ook de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Net als de voorgaande wedstrijden zijn er knappe en overtreffende resultaten behaald.

Om te beginnen met de Age 1 waar Tess Aarts aan meedeed. Zij heeft met 47,6 punten een geweldige bronzen medaille gewonnen. Een topprestatie dus.

Bij de Age II deden Sara en Guusje Vereijken mee. Beide behaalden ze 42 punten waarmee ze heel dicht bij het vereiste aantal punten voor een diploma kwamen.

Op het niveau van de Junioren was Mirthe Dankers onze enige kandidaat. Met een welverdiende zesde plaats en 54,7 punten heeft ze haar talent laten zien.

De senioren hebben zich zeker deze wedstrijd weer overtroffen. Een voortreffelijke prestatie van Eline Bijl die eerste is geworden! Daarbij heeft Marieta Rosendaal een geweldige tweede plaats weten te veroveren. Hiermee hebben zij zich gekwalificeerd voor de duetten op de Nederlandse Kampioenschappen. Stephany Ende werd vierde en Verena Rosendaal behaalde een prachtige vijfde plek.

In het kort was het een mooie laatste wedstrijd om het seizoen mee af te sluiten. Op naar de volgende successen!