Eerste competitiewedstrijd synchroonzwemmen 2015/2016 groot succes


Het seizoen is officieel begonnen, afgelopen zondag was de eerste wedstrijd van dit seizoen in Oss. Het was een tijd geleden maar ook deze keer hebben de dames het supergoed gedaan. 
Bij het aanloopniveau basishouding deed Maureen van der Sommen mee en heeft het hartstikke goed gedaan met een behaald aantal punten van 22. Ook deed Linde Janssen mee die een mooie 18 punten wist te behalen. Eline Janssen ging met een geweldige 19 punten naar huis. 




Vervolgens behaalde Tess Aarts een welverdiende eerste plek op Age I en daarmee ook een limiet. Ze gin dus met een glimmende medaille naar huis. Ook op Age II deden onze meiden mee. Guusje Vereijken en Sara Vereijken behaalden net niet hun diploma maar hebben supergoed gezwommen. Mirthe Dankers en Stephany Ende hebben een mooie 9e en 4e plek op Junioren weten te bemachtigen.
De senioren hebben ook super uitslagen. Mirthe Dankers, die op twee niveaus meezwom, heeft ruim boven de 50 punten gescoord.  Kelly van Kollenburg, Eline Bijl en Stephany Ende hebben alledrie hun diploma behaald. Bovendien hebben Eline, Stephany, Verena Rosendaal en Marieta Rosendaal een limiet gehaald. Daarbovenop werd Marieta 3e en ontving met haar prachtprestatie een medaille.

Al met al was het een geslaagde dag en een goed begin van het nieuwe seizoen! 

Meer synchroonzwem nieuws

Copyright 2012