Theater voorstelling 'Wel Winnen, hè!' in het Klooster


 

Zwem- en Polovereniging Nuenen  haalt in samenwerking met korfbalvereniging NKV, de Gemeente Nuenen, de sportbonden en NOC*NSF de theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!' naar Nuenen!

Op maandag 19 maart 2012 is de voorstelling te zien in theater Het Klooster in Nuenen.

De voorstelling 'Wel winnen, hè!' gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport.

En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen).
 
Om te zorgen dat het positief coachen door zo veel mogelijk mensen binnen Z&PV Nuenen wordt uitgedragen, zouden we het zeer op prijs stellen als alle kader leden bij de voorstelling in het Klooster aanwezig zijn. Hierover ontvangen zij binnenkort een persoonlijke uitnodiging.

Verder zijn voor leden van de vereniging nog een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Informeer bij positiefcoachen@zpvnuenen.nl of je een kaartje kan bemachtigen!

Heb je sowieso belangstelling om deze voorstelling ook bij te wonen? Dan kun je ook gewoon een kaartje kopen voor slechts 2,50. Normaal zou dat 20 euro zijn! Bestel nu een kaartje.
Meer weten over dit programma? Bekijk de flyer.

www.positiefcoachen.nl

  

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012