Speciale actie voor nieuwe leden

Nederland is een waterland en het is dan ook niet vreemd dat vrijwel ieder kind op zwemles gaat. Dat je daarbij vaak eerst op een wachtlijst komt te staan, om vervolgens voor veel (te veel) geld, in een groep met misschien wel 10+ kinderen bij 1 instructeur terecht komt neem je dan maar voor lief.
Maar volgens ons kan dat ook anders!

Helaas mogen wij geen les voor het A en B diploma geven, maar vanaf diploma C ben je bij ons van harte welkom.

2x per week geven wij recreatief zwemmen (zwemles).
Daarbij hebben we 5 blokken van een half uur :
- Maandag van 17.45 tot 18.15
- Maandag van 18.15 tot 18.45
- Maandag van 18.45 tot 19.15
- Zaterdag van 09.15 tot 09.45
- Zaterdag van 09.45 tot 10.15

Tijdens deze blokken hebben wij groepen van maximaal 8 kinderen per instructeur, in de praktijk vaak van 5 of 6.
Deze lessen worden gegeven door enthousiaste en goed opgeleide instructeurs die vaak zelf ook nog zwemmen of dat in het verleden hebben gedaan. Ze zijn in ieder geval nog steeds lid van onze vereniging en hebben als belangrijkste doel : het plezier in zwemmen promoten!

Uiteraard wordt er gewerkt richting diploma's, maar we maken ook wel eens een uitstapje naar een van onze andere takken.
Zo wordt er wel eens waterpolo gespeeld voor wie er zin heeft en organiseren we in april altijd de clubkampioenschappen in samenwerking met het wedstrijdzwemmen. We bieden je dus alle mogelijkheden om direct eens te kijken of de zwemsport iets voor jou is.

Om dit alles nog wat makkelijker toegankelijk te maken hebben we nu een speciale actie :

De eerste 3x GRATIS mee doen.

Wij zijn er van overtuigd dat we in die 3x kunnen laten zien dat zwemmen een fantastische sport is en Z&PV Nuenen de club is om dat bij te doen. Mocht je er na 3x toch achter komen dat het niet de sport voor jou is dan heeft het je niets gekost en zijn er geen verdere verplichtingen.

Interesse ? Bel dan even naar Ria Dedding (040-2835946) of stuur via de contact-knop bovenaan deze site een berichtje naar de afdeling Recreatief.
Vergeet daarbij niet om aan te geven hoe we je kunnen bereiken, zodat we wat kunnen afspreken.

Hopelijk zien we je snel in de Drietip in Nuenen!

Zoek je nog wat meer info ? Kijk dan hier.

Algemeen nieuws

Copyright 2012